Chocolade verpakken

ChocoChocolade verpakkenlade verpakken: lekker, veilig en mooi

Zoekt u een betrouwbaar en professioneel adres om uw chocolade te verpakken? Voor een veilige en betrouwbare verpakking van uw producten bent u bij Madlener Packaging aan het juiste adres. In een kleine of grote oplage, per stuk of in een geheel? Bij Madlenerpackaging is het allemaal mogelijk.

Verpakking stopt niet bij het praktische gedeelte, maar het gaat zelfs verder met doeleinden zoals bijvoorbeeld; promotie, reclame en voedingsinformatie. Als uw chocolade namelijk in een sprekende en leuke verpakking zit, dan zullen mensen eerder geneigd zijn om deze te kopen. U wilt natuurlijk dat juist uw chocolade eruit springt of misschien wilt u uw verpakking alleen een beetje veranderen en juist meer reclame toevoegen op de verpakking. Het is ook nog eens mogelijk om ingrediënten, houdbaarheidsdatum of andere informatie op de verpakking te laten drukken.

De keuzemogelijkheden van de verpakkingen

Of u nou uw chocolade wilt laten verpakken of ompakken, bij Madlener Packaging kan het allemaal. Bij ons heeft u namelijk de keuze uit meerdere opties. Weet u al precies wat u wilt? Dan kunt u dit doorgeven en uw chocolade zal zo snel mogelijk professioneel verpakt worden op basis van uw wensen. Er bestaan twee belangrijke, verschillende manieren van inpakken die onder te verdelen zijn in flowpack en transwrap. Flowpack kan voor diverse producten worden gebruikt en er kan ook voor worden gekozen om ze apart of in een grote hoeveelheid te verpakken. Bij Flowpack is het ook heel goed mogelijk om een kaartje of andere middelen van reclame toe te voegen. Een transwrap is met name bedoeld voor de verpakking van grote hoeveelheden, te beginnen vanaf tien gram en 60 millimeter breed en er is de mogelijkheid om ze klaar te maken voor een hangende presentatie.

   Verpakkingsbedrijf     Contact opnemen

Hoge Bergen 4

4704 RH Roosendaal

0165395834

info@verpakkingsbedrijf-roosendaal.nl