Snoepjes inpakken

Snoepjes inpakkenMadlener Packaging: specialist in snoepjes inpakken

Wilt u snoepgoed verpakken, dan biedt Madlener Packaging u daarvoor veel verschillende mogelijkheden. We zijn de enige Nederlandse co-packer die over 2 verschillende verpakkingsmachines beschikt, waarmee we op hoge snelheid snoepjes inpakken, op de wijze waaraan u de voorkeur geeft. Dit betekent dat we zowel snoepjes per stuk kunnen verpakken, maar ook zakjes in verschillende afmetingen kunnen vullen.

Onze flowpack-mogelijkheden

Snoepjes inpakken op individuele basis doen we met behulp van onze flowpack-machine. We kunnen deze machine dusdanig afstellen, dat uiteenlopende producten en verpakkingsafmetingen moeiteloos een plastic omhulsel krijgen. Wilt u in plaats van slechts één snoepje per verpakking er twee of meer in hebben, dan is ook dat mogelijk. Hetzelfde geldt voor de optie om een premium, zoals bijvoorbeeld een sleutelhangertje met uw bedrijfsnaam of logo, aan elk pakketje toe te voegen. Ook het insluiten van een promotioneel (visite)kaartje behoort tot de mogelijkheden. Zoals u ziet, kunnen we het uiteindelijke eindproduct volledig optimaliseren aan uw wensenpakket.

Transwrap voor grotere afvulwensen

Wanneer u grotere aantallen snoep in een zakje wilt laten verpakken, zetten we daarvoor graag onze transwrap-machine in. Via deze methode vullen we zakjes af met minstens 10 gram snoep, koek of chips. U bepaalt in dat geval vanzelfsprekend het uiteindelijke formaat van de zakjes, de bedrukking ervan en het afvulgewicht per stuk. Vanwege de hoge snelheid waarmee onze machines werken en de technische expertise van onze medewerkers, kunnen we snel tussen verschillende formaten en producten schakelen. We zijn daarom in staat om zowel grote alsook kleine hoeveelheden te produceren. Met andere woorden: we kunnen u van dienst zijn op het gebied van bijvoorbeeld een kleinschalige promotionele actie, maar draaien er ook niet onze hand voor om, om op grote schaal voor E-merken te verpakken. Benieuwd geworden welke mogelijkheden Madlener Packaging u kan bieden? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

   Verpakkingsbedrijf     Contact opnemen

Hoge Bergen 4

4704 RH Roosendaal

0165395834

info@verpakkingsbedrijf-roosendaal.nl